Szia, a nevem

Erdélyi
Áron

Full-stack szoftver fejlesztő
és linux fan vagyok

01.

Rólam

I am currently working for TNG Technology as a Software Engineer, Microservice Developer and IT Consultant.

Gyerekkorom óta érdekel a programozás. A programozással, mint fogalommal 9 évesen találkoztam először, amikor apám megmutatta, hogyan kell basic kódot írni. Aztán elkezdtem önállóan tanulni különböző programozási nyelveket, mígnem 15 évesen rátaláltam a JS-re és a PHP-re. Nagyon megszerettem ezt a két nyelvet, így 16 évesen elkezdtem egy webfejlesztő cégnél dolgozni.

Eljöttem az egyetemre és elkezdtem C++-t, Java-t és Python-t tanulni emelt szinten. Ezek tették le a mai programozási gondolkodásom alapjait. Ma megtanultam hatékonyan dolgozni a keretrendszerekkel. Az egyik kedvenc keretrendszerem a Laravel, mert nagyon szeretem az eloquentet. JavaScriptben a React és a Vue az általam preferált keretrendszer.

Az elmúlt 2 évben tapasztalatot szereztem a Java Spring keretrendszerrel, mint Microservice fejlesztő, további ismereteket szereztem a felhőtechnológiák, konténerizáció és konténer-orchestráció terén Docker, Kubernetes és Helm segítségével. Jelenleg az AWS Cloud Practitioner tanúsítvány megszerzésére dolgozom.

02.

Készségeim

Web App fejlesztés

Gyors és hatékony vagyok webes alkalmazások fejlesztésében, több éves tapasztalattal rendelkezem. A szokásos stack egy Laravel backend és egy React frontend.

Szoftver fejlesztés

C++-ban, Java-ban és Pythonban is van tapasztalatom, mindegyiket használtam üzleti célú szoftverek fejlesztéséhez.

Microservice Fejlesztő

Rendelkezem sokéves tapasztalattal a Spring keretrendszerrel, kiemelten a felhőalapú alkalmazásfejlesztés terén, együttműködve Docker, Kubernetes és Helm segítségével

03.

Ajánlások

A PPKE ITK számára fejlesztett hallgatói adminisztrációs folyamatokat, és a kérvénykezelést támogató modulok az oktatók a hallgatók és a tanulmányi ügyintézők munkáját támogatja, és mindannyian nagy megelégedéssel használják.

Júlia Góth

Góth Júlia

PPKE ITK tanulmányi dékánhelyettes

Az elvégzendő feladatok magától érthetőek és könnyen, mindenféle járulékos klikkelés és keresgélés nélkül elvégezhetők voltak, az adatbázisba tett bejegyzésről azonnal, online visszajelzést kaptam, és egy klikkel le tudtam tölteni az automatikusan aláírt PDF dokumentumot. Én ilyen jól végiggondolt és brilliánsan megvalósított szoftverrel ezidáig sehol a világon nem találkoztam.

Géza Kolumbán

Kolumbán Géza

PPKE ITK Egyetemi Docens

Az Alke Pro egy a biztosítási piacon magas ügyfélszámmal rendelkező alkuszcégnek fejlesztett tevékenységmenedzsmenti és állománykezelési szoftver, ami az üzletkötés szereplőinek adminisztrációs folyamatokban széleskörűen segítséget kínál. A felhasználók megelégedéssel használják.

Norbert Fris

Fris Norbert

Project Owner

04.

Tapasztalatok

Szoftvermérnök, Microservice Fejlesztő

2022 Február - Jelenleg

A TNG Technology Consulting cégnél vagyok alkalmazva, ahol Microservice fejlesztéssel foglalkozom Spring, Docker és Kubernetes felhasználásával.

Full-stack fejlesztő egyéni vállalkozóként

2020 May – 2022 February

Általában React és Laravel stackkel.

Weboldal fejlesztő a HonlapNinjánál

2018 – 2020

Wordpressben, vagy akár más CMS-el.

Mérnökinformatikus MSc a PPKE ITKn

2021 Február - 2022 Július

Mérnökinformatika mester szakon kitüntetéses diplomát szereztem, szoftver mérnök specializáción. Diplomamunkámban a lokális dinamikus kompartmentális rendszerek irányításával foglalkoztam.

Molekuláris Bionikus Mérnöki BSc a PPKE ITKn

2017 Szeptember - 2021 Február

Molekuláris bionika mérnöki szak kitüntetéses diplomát szereztem. Diplomamunkám dinamikus kompartmentális modellek elemzésével és szimulációjával foglalkozik.

Esemény szervező

2022 Aug

2021 őszében kaptam azt a megtiszteltetést, hogy a Sófárangoló Közhasznú Egyesület engem választott ki arra a feladatra, hogy a 2022-es Sófár Református Dicsőítő Iskolának a szervezését koordináljam.
További részleteket itt lehet olvasni: http://sofarportal.hu/?catposts=dicsoito-iskola-2022

PPKE ITK Hallgatói Önkormányzatának Alelnöke

2019 – 2021

2 évig a PPKE ITK HÖK alelnöke voltam. Feladataim közé tartozott a szakszervezet irányítása és számos adminisztratív feladat, mint például a dékáni hivatallal való kapcsolattartás.

OTDK II. helyezet a „Matematikai módszerek és algoritmusok” szekcióban

2021 April

Ezt a díjat egy másfél éven át tartó kutatásomért nyertem el, mely a dinamikus rekeszmodellek elemzésével és szimulálásával foglalkozik. Ez az egyik legnagyobb verseny az egyetemisták között Magyarországon, és nagyon büszke vagyok a második helyezésre.

05.

Beszéljünk a projektedről

Fordulj hozzám projekteddel vagy ajánlatoddal és egy napon belül felkereslek!